Uw basis voor een duurzame verharding | T: 0418-511555 | E: info@b-cis.nl

Funderingstechniek

B-CIS is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in cementgebonden funderingstechnieken.

Elke constructie die gebouwd wordt begint met de fundering. Hoe sterk de bovenbouw ook, de gehele constructie valt of staat met een gedegen fundatie. Het fundement zorgt voor de afwikkeling van allerlei krachten naar de ondergrond. Alle fundering methodes tezamen noemen we funderingstechnieken.

Funderingstechniek
We kunnen in de funderingstechniek grofweg een onderscheid maken tussen de zettingsvrije funderingstechniek en de standaard cementgebonden funderingstechniek op staal.

Zettingsvrije funderingstechniek

Funderingstechniek1

Met de zettingsvrije funderingstechniek biedt B-CIS een unieke en duurzame oplossing tegen blijvende verzakkingen in gebieden met een slecht draagkrachtige bodem. Afhankelijk van het gebruiksdoel ontwerpen we voor ieder project een pasklare en gegarandeerd zettingsvrije funderingstechniek constructie. Onze oplossing is aanzienlijk goedkoper dan conventionele zettingsvrije funderingstechnieken en zeker duurzamer dan de zettingsarme funderingstechniek lees verder..

 

Cementgebonden funderingstechniek

Funderingstechniek2

B-CIS vervaardigt, levert en verwerkt Powerbase. Dit is een cementgebonden bouwstof voor funderingslagen voor infrastructurele en bouwkundige funderingstechniek toepassingen. Door het gebruik van een Powerbase funderingslaag wordt een sterke spreiding van de (verkeers)belasting naar de ondergrond gerealiseerd lees verder..

 

Welke funderingstechniek is voor u het meest geschikt?

Benieuwd welke funderingstechniek het meest geschikt is voor uw fundering? Neem hiervoor contact met ons op en wij adviseren u graag.

B-CIS BV
Koningin Wilhelminaweg 96
Postbus 2081
5300 CB Zaltbommel
Telefoon: 0418 - 511 555
E-mail: info@b-cis.nl