Uw basis voor een duurzame verharding | T: 0418-511555 | E: info@b-cis.nl

B-CIS sluit een driejarig sponsorcontract met G.P. Bulls


B-CIS heeft een driejarig sponsorcontract gesloten met rolstoelhockeyvereniging G.P. Bulls uit Eindhoven.


B-CIS SLUIT EEN DRIEJARIG SPONSORCONTRACT MET G.P. BULLSNaast het algemeen bekende veldhockey voor valide sporters, bestaat er ook hockey voor spelers met een lichamelijke beperking E-hockey (Elektrisch rolstoelhockey). E-Hockey wordt gespeeld door mensen met een lichamelijke beperking die in het dagelijks leven afhankelijk zijn van een elektrische rolstoel. Rolstoelhockey geeft sportieve uitdagingen en biedt hen de mogelijkheid om sociale contacten met medespelers en supporters te leggen. Elektrisch rolstoelhockey werkt als volgt: Twee teams van 4 of 5 spelers hockeyen tegen elkaar in een zaal, met een lichte stick en een plastic bal. Voor spelers met weinig kracht in hun armen of handen wordt een aparte stick onderaan de rolstoel bevestigd, een zogenaamde T-stick.


B cis; ondersteuning van sporters met een lichamelijke beperkingTijdens het levendige en gezellige Internationale Toernooi in Eindhoven werd op 18 augustus, na afloop van de door G.P. Bulls E1 gewonnen finale, het contract ondertekend en bezegeld met een ferme handdruk van voorzitter Henry van der Boomen, dit alles onder toeziend oog van Irene van den Boer. Tijdens het toernooi was aan uitleg over regels en tactiek geen gebreken.

Behalve het grote fanatisme is ook de grote sociale saamhorigheid mooi om te zien op dit toernooi. De bijkomende organisatorische en logistieke uitdagingen die voor mensen met een lichamelijke beperking gelden wordt keurig uitgelegd evenals het belang om actief bezig te zijn met elkaar.

B Cis rolstoel hockey GP Bulls EindhovenB-CIS ondersteunt graag sporters die net even wat meer moeten overwinnen om te kunnen sporten. Soms gaat ondernemen ook over dingen doen waar je een goed gevoel van krijgt en wat niet direct over omzet of winst gaat. Tijdens het Internationale Toernooi bleek het in elk geval met goede gevoel wel goed te zitten!

B-CIS BV
Koningin Wilhelminaweg 96
Postbus 2081
5300 CB Zaltbommel
Telefoon: 0418 - 511 555
E-mail: info@b-cis.nl